Kunder i flera branscher

Stamfords kunder hittar du bland annat i branscher med koppling till logistik och retail, exempelvis stora detaljhandelskedjor, fackhandel och fastighetsbolag. Några namn du kanske känner igen är Coop, Beijer Byggmaterial och K-Rauta.

En annan stor kundgrupp är hamnmyndigheter som Copenhagen Malmö Port, Göteborgs Hamn, Stockholms Hamnar, Norrköpings Hamn, Stavangerregionen Havn, Faxaflóahafnir (Associated Icelandic Ports) och Mariehamns Hamn, vilket innebär att vi är marknadsledande i Norden i detta kundsegment.

Listan på gods- och containerterminaler som köper våra tjänster är lång, och här har vi över 70 procents marknadsandel i Sverige. Några av ”våra” terminaler hittar du i Hallands Hamnar, Helsingborgs Hamn och Karlshamns Hamn.

På kundlistan finns också flera försäkringsbolag, bostadsrättsförvaltare och aktörer inom offentlig sektor.

Många av våra kunder stannar länge hos oss. Vår kombination av lång branscherfarenhet, djupt systemkunnande och sammansvetsade team är ensam i sitt slag och nyckeln till våra goda kundrelationer. Vi har också ett ständigt pågående utvecklingsarbete i nära samverkan med kunderna, vilket säkerställer att vägen blir kort mellan våra kreativa idéer och den praktiska nyttan hos kunden.

 • 2020-11-06 14:02

  Jimmy Swärdhammar

  ”Aktiv prissättning” – det har varit ett mantra för Jimmy Swärdhammar på Beijer under många år. Principen har följt med honom från mjölkpaket till gipsskivor, och den har lett till både gladare kunder och lättade medarbetare.

  Läs mer

  info
 • 2020-11-06 15:02

  Malin Wiman

  En före detta restaurangchef som vill hjälpa sina kollegor att göra ett bättre jobb, som tycker det är hennes eget ansvar att allt fungerar, men som också inser att hon ibland kan hålla lite väl högt tempo på ­digitaliseringsresan. Möt Malin Wiman på Stockholms Hamnar.

  Läs mer

  info