Åhus Hamn & Stuveri

Förnyat avtal med Åhus Hamn

Strax före jul 2023 säkrade Åhus Hamn & Stuveri sina verksamhetskritiska IT-system för flera år framöver, och Stamford fick ett förnyat avtal med en långvarig kund. Inte konstigt att båda företagen verkade lika glada över denna tidiga julklapp.

Det nya avtalet innebär att Åhus Hamn kommer få uppgraderade versioner av det centrala Portit-systemet för hantering av containrar, anlöp och fakturering, och även nya versioner av systemen för inpassering och föravisering.

– För oss innebär detta en stabil och långsiktig lösning som kommer att bli till gagn för våra kunder. De vet att Stamford kan leverera tjänster som fungerar bra för dem, och att kunderna får det bra är det viktigaste för oss. Jag ser fram emot att fortsätta samarbetet med Stamford och bygga vidare på den framåtanda som präglar bägge bolagen, sade Nicklas Romell som är vd för Åhus Hamn & Stuveri.

– Det är alltid lika roligt när en tidigare kund väljer Stamford igen, och vi är väldigt glada över att ha fått förnyat förtroende från Åhus. Vi kommer göra vårt allra bästa för att leva upp till det förtroendet, sade Thomas Slånmark som är produktansvarig på Stamford.

Hamnen i Åhus är ett stort logistikcenter i södra Sverige som hanterar en betydande del av godsflödet från foder-, kemi- och byggmaterialföretag i regionen. Mycket går som bulk men här finns också en omfattande containerverksamhet.

Nicklas Romell

VD, Åhus Hamn & Stuveri

Möt fler kunder inom Hamn och terminal

Norrköpings Hamn

Smidigare personalhantering med Docker

Aalborgs Hamn

Var är båten?

Hallands Hamnar

Lyckad föravisering

Göteborgs Energihamn

Bunkringsappen gör fartygslivet enklare